Verkoop

De aankoop van een degelijke draai- of schuifpoort is een investering in persoonlijke veiligheid, waarbij het esthetisch aspect zeker niet uit het oog mag verloren worden. Een doordachte keuze en lange termijnvisie is onontbeerlijk, daar men niet om de paar jaar verandert. Om de klanten hierin bij te staan stelt Poortland een overzichtelijke catalogus ter beschikking van zijn klanten, waarin een 150-tal modellen en situaties zijn afgebeeld op foto van zowel stalen als aluminium poorten. Alle afgebeelde werken, zijn realisaties van Poortland.

Elk model is verkrijgbaar in alle afmetingen en uitvoeringen (draai- of schuifpoort).

poortland plaatsen

Van informatie tot bestelling:

U kan de volledige documententatiemap downloaden via onze website of indien nodig kan u dezelfde documentiemap aanvragen op onze kantoren, of door aanvraag via telefoon, fax of email. In deze documentatiemap vindt u een 150-tal geplaatste modellen.

Een eerste prijsindicatie bekomt u door per fax, email of bij voorkeur via onze online aanvraagformulier een raming aan te vragen.

Indien u na ontvangst van onze prijsraming verdere interesse heeft, kan u een afspraak maken met onze ervaren vertegenwoordiger. Deze zal de opmeting verrichten en u nog eventueel advies geven. Na dit bezoek krijgt u een gedetailleerde offerte met een vaste prijs.

Bekijk onze verkoopswaarden.

Ontwerp

Door de jaren ervaring heeft Poortland reeds een zeer uitgebreid gamma aan klasssieke en moderne poorten en hekwerken ontwikkeld. Hieruit kan elke klant zijn keuze maken, met of zonder persoonlijke aanpassingen.

Naast het reeds bestaande gamma, specialiseerde Poortland zich tevens in het maken van hekwerken naar persoonlijke ideeën, ontwerpen en creaties van zowel particuliere klanten als architecten. Bij de studie van het ontwerp wordt uiteraard rekening gehouden met de technische aspecten zoals algehele rigiditeit en sterkte, veiligheid, gewicht, weerstand tegen roest en vereisten met betrekking tot fundering.

Indien nodig wordt een gedetailleerd ontwerp gemaakt met behulp van Autocad®. Met dit programma kunnen tevens alle ontwerpen van architecten uitgelezen en eventueel bewerkt worden.

Productie

poortland plaatsen

Poortland beschikt over haar eigen atelier, waar een 4-tal ervaren metaalbewerkers instaan voor de productie. Kwaliteit staat hier uiteraard steeds centraal.

Poortland leidt zijn eigen medewerkers op gedurende een periode van minimum 2 jaar, waarbij de nieuwe medewerker in zowel algemene metaalbewerking, zoals zagen, frezen, draaien, plooien, kappen, centrifugeren als verschillende lastechnieken wordt vervolmaakt.

Plaatsing

Naast een vakkundige productie is een perfecte plaatsing noodzakelijk voor het welslagen van een project. Poortland heeft een 4-tal medewerkers die zich specialiseerden in het plaatsen van hekwerken en poorten. Zij beschikken tevens over professioneel materiaal en de modernste apparatuur met betrekking tot niveaumeting.

Bij dubbele en enkele draaipoorten worden de palen steeds, indien mogelijk, rechtstreeks in een ter plaatse gegoten betonfundering geplaatst. Dit heeft als voordeel een uiterst stabiele constructie die de tijd zal weerstaan. Nadien wordt uiteraard de bestrating terug in zijn oorspronkelijke toestand hersteld.

poortland plaatsen

Voor het plaatsen van de rail van schuifpoorten, gebruikt Poortland een rail uit 100% roestvast staal (inox) van eigen ontwerp. Met deze rail is het mogelijk om na de betonnering ervan (diepte 60cm – onder vorstgrens), de oorspronkelijke klinkers of kasseien (tot hoogte 8cm) terug tot tegen de rail aan te werken. Hierdoor is er geen beton zichtbaar op de oprit.

Voor het plaatsen van grote poorten, beschikt Poortland over een eigen vrachtwagen met een laadbak van 9m, uitgerust met een hydraulische kraan. Op deze manier kunnen wij in alle veiligheid uw poort plaatsen.

Waarborg en garantie

poortland plaatsen

Waarborg

De lakkwaliteit op alle poorten en hekwerken is voor 10 jaar gewaarborgd.

Garantie

Garantie van 5 jaar op FAAC hydraulische aandrijvingen, 3 jaar op FAAC schuifpoortmotors en 2 jaar op FAAC elektromechanische aandrijvingen en elektronische toebehoren.

Verkoopsvoorwaarden

Bekijk hier op de website onze verkoopsvoorwaarden.