Waarom Poortland

poortland plaatsen

10 redenen om een poort van Poortland te kopen:

1. ERVARING
Poortland nv is opgericht in 1999 en heeft op dat moment medewerkers met jaren ervaring in productie en plaatsing van poorten aangetrokken. Ondertussen hebben wij meerdan 3.000 poorten en hekwerkengeplaatst en kunnen onze klanten dus op een ruime ervaring en vakmanschap rekenen.

2. EIGEN ATELIER, PLAATSINGS EN AUTOMATISERINGSDIENST
Poortland heeft een eigen productie in zijn atelier te Mechelen waarbij er steeds controle uitgevoerd wordt op de kwaliteit. Alle poorten en hekwerken worden in ons eigen atelier door vakmensen vervaardigd.
Poortland heeft een eigen plaatsingsdienst met professionele transporten plaatsingsmiddelen (bv. telescopische kraan tot 1.500kg op 10 meter) om uw poort op een professionele en duurzame wijze te plaatsen.
Poortland heeft eigen techniekers die de poorten automatiseren en ook de dienst naverkoop verzorgen.

poortland plaatsen

3. BESCHIKBAARHEID
Poortland is 6 op 7 dagen open en bereikbaar. Poortland blijft ook open tijdens de vakanties, zodat de klanten steeds kunnen rekenen op een snelle naverkoop-dienst.

4. VASTE PRIJS
Poortland geeft in de offertes steeds een all-in prijs, dus geen verrassingen meer achteraf. Tevens kan de klant steeds referentieadressen verkrijgen om geïnstalleerde poorten te gaan bezichtigen.

5. AFWERKING
Poortland gebruikt enkel bouten, schroeven en scharnieren in roestvrij staal.
Poortland werkt na plaatsing steeds alles af, zoals het terug aanwerken van de bestrating en het opruimen van de werk.

poortland plaatsen

6. ECHTE GARANTIE
Poortland komt zijn nietdegressieve garantiebelofte van 10 jaar op lakkwaliteit en roestvorming effectief na, en niet zoals anderen 15 tot 30 jaar degressieve (met waardevermindering) beloven, terwijl de firma’s pas opgericht zijn of regelmatig van vennootschap wijzigen. Een tip: vooraleer in zee te gaan met een firma of Verkoper, “google” eerst de naam of firmanaam om zo wat meer informatie te verkrijgen.

7. OPMETING
Poortland neemt de verantwoordelijkheid voor opmeting en afmetingen, dus geen discussies indien er iets niet zou passen.

8. KWALITEIT
Staal / aluminium / inox: Poortland werkt met dikwandig staal (minimaal 2 tot 5mm) voor de constructie van de poorten en palen.
Poortland brengt steeds een 2 lagen poederlak aan. Een eerste grondlaag met epoxypoeder (heeft de beste hechting, maar is niet UV-bestendig) en een afwerklaag met polysterpoeder (is 100% UV-bestendig).
Poortland selecteert zijn leveranciers op kwaliteit/prijs verhouding en niet enkel op prijs.

poortland plaatsen

9. AUTOMATISATIE
Poortland geeft op de geplaatste aandrijvingen en motoren van FAAC 3 tot 5 jaar effectieve garantie. Indien de klant dit wenst kan deze kiezen uit verschillende types onderhoudscontracten.
Poortland werkt met een systeem van ruilmotoren, dus indien er zich toch een mankement aan een motor voordoet, wordt deze onmiddellijk vervangen en moet de klant dus niet wachten op een herstelling.

10. DIENST NAVERKOOP
Poortland heeft een eigen dienst naverkoop en herstellingen, die bij problemen gemiddeld binnen de 48 uur ter plaatse komt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?